منبع ریدینگ های آیلتس
منبع ریدینگ های آیلتس
ریدینگ های آیلتس و پرسش های چالشی آن ها از دشوارترین بخش های آیلتس به شمار میروند اما خود این متن ها با لغات دشوار و ساختارهای دشوار از چه منابعی انتخاب میشوند؟ در این صفحه به منبع و رفرنس ریدینگ های آیلتس نگاهی خواهیم داشت.
تمامی منابع سایت به همراه هزاران کتاب دیگر در بزرگترین کانال های دانلود زبان انگلیسی و آیلتس در تلگرام با نشانی (https://t.me/ielts2official) و (https://t.me/ielts2download) در دسترس شما عزیزان می باشد.
.
جنس متون و فرمت بخش ریدینگ آیلتس
آزمون آیلتس بخشی به نام ریدینگ دارد که مهارت خواندن را سنجیده و از داوطلبان درک مطلب و مفهوم متون مختلف را درک می کند. این بخش از آزمون شامل 3 بخش است که در هر بخش، 13 تا 14 سؤال وجود دارد.
متون ریدینگ آیلتس از منابع مختلفی انتخاب می شوند. این منابع شامل مقالات علمی، مقالات روزنامه ها و مجلات، گزارشات تحقیقاتی، کتاب های درسی و متون عمومی می شود.
موضوعات متنوعی در ریدینگ آیلتس وجود دارد که شامل علوم، فناوری، سیاست، اقتصاد، هنر، فرهنگ و موضوعات دیگر است. در بخش اول ریدینگ آیلتس، سؤالات متنوعی از قبیل تکمیل جمله، تشخیص نوع متن، تشخیص عقیده نویسنده و تشخیص اطلاعات داده شده در متن وجود دارد.
بخش دوم ریدینگ آیلتس شامل سؤالات متعدد انتخابی است که بر اساس متن های مختلف پاسخ داده می شود. سؤالات ممکن است شامل تشخیص عقیده نویسنده، تشخیص اطلاعات داده شده در متن، تشخیص دلایل یا تفسیر مفهوم وجود داشته باشد.
بخش سوم ریدینگ آیلتس شامل سؤالات تشریحی است که بر اساس متن های مختلف پاسخ داده می شود. سؤالات ممکن است شامل تشخیص عقیده نویسنده، تشخیص اطلاعات داده شده در متن، تشخیص دلایل یا تفسیر مفهوم وجود داشته باشد.
منابع ریدینگ آیلتس معمولاً از منابع معتبر و متنوعی انتخاب می شوند تا داوطلبان را در برابر موضوعات مختلف آماده کنند. برای آمادگی بهتر، می توانید از منابع مختلفی مانند کتاب های آزمون آیلتس، منابع آموزشی آنلاین و نمونه سؤالات قبلی استفاده کنید.
.
متن ریدینگ های آیلتس از چه منبعی انتخاب میشود؟
برای تقویت مهارت ریدینگ آیلتس باید آگاهی کاملی از چند و چون این ریدینگ ها داشت و منابع مناسب و کافی نیز برای تمرین و چیره دستی در این زمینه فراهم کرد. گرچه کتاب های آموزشی بسیاری در بازار کتاب برای بخش ریدینگ آیلتس و تافل به چشم میخورد، کمتر زبان آموز یا آموزشگاهی هست که به منابع مرجع آنلاین یا چاپی که ریدینگ های آیلتس در واقع از آنجا گزینش میشوند بپردازد. در اینجا کوشش میکنیم این موضوع را بررسی و نمونه هایی به زبان آموزان و مدرس های علاقمند آیلتس معرف کنیم.
گرچه نکته های طلایی، رموز، استراتژی ها، شگردها و پیشنهاد های بسیاری برای افزایش نمره ریدینگ آیلتس و تافل در اینترنت به چشم میخورد، کمتر میبینیم کسی به این پرسش پرداخته باشد یا پاسخ روشنی به آن داده باشد.
با اینهمه به باور من آگاهی از “منبع اصلی ریدینگ های آیلتس و تافل” و کار کردن بر روی همین منبع ها دو مزیت بسیار بزرگ و آشکار دارد:
(1) اعتماد به نفس زبان آموزان بی دلیل و به نادرست بالا نخواهد رفت چون به گونه ای “مصنوعی” با متن های ساده تر از سطح آیلتس/تافل کار نمیکنند و در آزمون با نوشتارهایی کاملا متفاوت روبرو نمیشوند!
(2) متوجه این اصل خواهند شد که دامنه واژگان بسیار گسترده تری برای دریافت یا فهم 95 درصدی نوشته های واقعی(authentic) زبان انگلیسی مورد نیاز است و ناگزیر خواهد بود کوشش بسیار بیشتری داشته باشند. 95% از این روی که به باور پژوهشگران و دست اندر کاران برای دریافت کامل یک نوشته باید دست کم 95% واژگان آن نوشته را بدانیم.
باز گردیم به بررسی منابعی که text های آیلتس و تافل از آن ها گزینش میشوند. چند راه برای یافتن این منابع در دسترس است. میتوانید در اینترنت به جستجو بپردازید تا شاید چنین منابعی را از گوشه و کنار بیابید. و دوم آنکه به برگه پشت جلد کتاب های کمبریج آیلتس در بخش منابع نگاه کنید تا ببینید متن( های این کتاب ها از چه مجله ها، کتاب ها، روزنامه ها و ژورنال هایی گرفته شده است.
رویهمرفته ریدینگ های آیلتس آکادمیک از برخی کتاب ها، مجله ها، ژورنال ها و روزنامه های انگلیسی زبان گرفته میشود و منبع ریدینگ های آیلتس جنرال، آگهی ها، کتابچه ها، جزوه ها و کاتالوگ ها، اسناد رسمی، مجله ها و کتاب های واقعی گرفته میشود.
از آنجایی که زبان آموزان به ویژه در ایران هرگز خواندن چنین منابعی را در برنامه روزانه ندارد، یک شکاف بزرگ میان آن ها و متن های نوشته شده در جهان انگلیسی زبان به وجود می آید که تنها در چند ماه آمادگی برای آزمون پر کردنی نیست.
در بخشی از این برگه کوشش میکنیم زبان آموزان و علاقمندان را با چنین منابعی آشنا کنیم و به برخی از این منابع بپردازیم.
در این وبسایت فهرستی از منابع آنلاین با نشانی وبسایت آن ها برای آشنایی با این منابع واقعی زبان انگلیسی فراهم شده است که در زیر آن ها را می آورم. هدف زبان آموزان باید خواندن روزانه و پرداختن به نوشته های این وبسایت ها در زمینه کاری یا حوزه ای که به آن علاقه دارند در دراز مدت(بالاتر از 6 ماه) باشد. هدف نباید تنها آمادگی برای آزمون باشد و باید کوشش کرد هرچه بیشتر با جهان انگلیسی زبان و شیوه سخن گفتن و دلیل آوردن و همچنین فرهنگ آن ها آشنا شد. تنها از این روش میتوان به دریافت نمره های بالاتر از 7 در ریدینگ های آیلتس/تافل و نمره های بهتر در رایتینگ آیلتس/تافل امیدوار بود. در ادامه فهرستی از این منابع را مشاهده میکنیم:
Arts and Entertainment
BBC
Daily Telegraph
The Guardian
Education
BBC
Daily Telegraph
Employment
Daily Mirror
Environment
The Independent
The Times
The Guardian
Health and Family
BBC
Daily Mail
Daily Telegraph
The Independent
Life and style
The Times
Science and technology
FT
The Guardian
Daily Telegraph
The Times
Travel
Daily Telegraph
The Independent
The Times
.