تقویت ریدینگ آیلتس سطح پایه
تقویت مهارت ریدینگ آیلتس از سطح پایه
چگونگی بهبود و تقویت مهارت ریدینگ زبان انگلیسی و مهارت ریدینگ آیلتس یکی از پرسش های مهم زبان آموزان میباشد چرا که این مهارت دیرتر از دیگر مهارت ها پیشرفت کرده و همواره با نمره پایین تری برای شرکت کنندگان آیلتس همراه است.
تمامی منابع سایت به همراه هزاران کتاب دیگر در بزرگترین کانال های دانلود زبان انگلیسی و آیلتس در تلگرام با نشانی (https://t.me/ielts2official) و (https://t.me/ielts2download) در دسترس شما عزیزان می باشد.
.
عوامل تاثیرگذار در مهارت ریدینگ
واژگان(20%) + حافظه قوی(20%) + آشنایی با ساختارهای پیچیده دستوری در متن(20%) + سرعت خواندن(20%) + درک مطلب(20%)
چگونگی کار در سطح پایه
آغاز کار با سرعت پایین(60 تا 100 واژه در دقیقه) متن های ساده دایره لغات زیر 4000 واژه + خواندن متن های ساده با زمان گرفتن(زیر فشار زمان) و کنفرانس دادن برای تقویت حافظه + آشنایی با ساختارهای دستوری+افزایش سرعت+درک مطلب+ گسترش واژگان با روش درست و توانایی کاربرد+ تمرین با ریدینگ های ساده و آشنایی با نمونه سوال های ساده تر ریدینگ آیلتس
چگونگی کار در سطح متوسط (تا نمره 6.5)
تست زدن بهمراه زمان گرفتن + آشنایی با فرمت آزمون و انواع سوال ها + ترفند ها + سلیقه طراحان سوال های ریدینگ + شناسایی نقطه ضعف ها + تقویت بیشتر لغات و گرامر +شرکت در آزمون های آزمایشی
چگونگی کار در سطح پیشرفته(نمره 6.5 به بالا)
تمرین با کتاب های دشوارتر مثل IELTS Plus 3 و Official Cambridge Guide یا کتاب Complete IELTS نمره 6.5 تا 7.5 + تمرین با لغت های دشوارتر داخل متن + خواندن زیاد متن (روزانه 10 صفحه متن در سطح دشواری بخش سوم آیلتس آکادمیک + تحلیل و بیرون کشیدن ساختارها و واژگان)
.
آشنایی با ریدینگ آزمون آیلتس
آزمون ریدینگ آیلتس یکی از قسمتهای مهم و تستهای پایهای آزمون آیلتس است که میزان توانایی شما در خواندن و درک متون در سطح آکادمیک را سنجیده میکند. در زیر با خصوصیات و ساختار ریدینگ آزمون آیلتس آشنا خواهید شد:
1. تعداد پاراگرافها: بخش ریدینگ آیلتس شامل 7 تا 9 پاراگراف است. هر پاراگراف معمولاً در حدود 200-300 کلمه است.
2. نوع متون: متنها در این آزمون معمولاً از مجلات، روزنامهها، کتابهای آکادمیک و مقالات علمی گرفته میشوند. موضوعات متون میتوانند مربوط به علوم اجتماعی، علوم رشتهای، ادبیات، فناوری و موضوعات مختلف دیگر باشند.
3. نوع سؤالات: ریدینگ آیلتس شامل مجموعهای از سؤالات مختلف است که حدود 14 نوع هستند. این سؤالات ممکن است شامل تکمیل جملهها، تشخیص نظر نویسنده، مکمل کردن عنوان مقاله، تطبیق عناصر و دادهها، تشخیص اینکه یک بیانیه صحیح یا غلط است و یا توضیح اصل متن باشند. (دیدن فهرست کامل)
4. زمان محدود: زمان محدودی برای پاسخگویی در این بخش وجود دارد. معمولاً برای خواندن متنها و پاسخ دادن به 40 سوال، 60 دقیقه زمان دارید.
5. پاسخگویی: پاسخها را بر روی کاغذ پاسخگویی درج میکنید و برای مواردی از جمله تطبیق عناصر، تکمیل جملهها و تشخیص نظر نویسنده، ممکن است از کلمات کلیدی یا عبارات مختصر خواسته شود.
6. سطوح سختی: سوالات ریدینگ آزمون آیلتس در سه سطح سختی گرافته میشوند، یعنی متنهای سطح آکادمیک ساده، متوسط و پیشرفته را شامل میشوند.
7. تعیین نمره: در آیلتس آکادمیک برای رسیدن به نمره 6 باید 25 سوال و برای نمره 7 باید 30 سوال از مجموع 40 سوال را درست پاسخ دهید.
برای آماده شدن برای ریدینگ آیلتس، تمرین مستمر با متون آکادمیک، حل تستها و مدیریت زمان مهم است. عملکرد خوب در این بخش مهارت خواندن و تفسیر متون را نشان میدهد و برای کسب نمرهی بالا در آزمون آیلتس اهمیت دارد.
.
آشنایی با بخش ریدینگ آزمون آیلتس
.