تجربه امتحان آیلتس ایرسافام خانم اعظم ولی نیا – تابستان 94

IELTS Irsafam Tehranسرکار خانم اعظم ولی نیا از زبان آموزان بهار سال 1394 در تاریخ [] اقدام به برگزاری آزمون آیلتس در مرکز ایرسافام نموده اند. از ایشان درخواست کردیم برای آشنا شدن هر چه بیشتر زبان آموزان و علاقمندان به نحوه و چگونگی برگزاری این آزمون در این مرکز به توضیح رویدادهای روز آزمون بپردازند. آنچه میخوانید نوشته بی کم و کاست ایشان است. پیوند نوشته های همسان را میتوانید در پایان بررسی نمایید.

تجربه شرکت در ازمون ایلتس برای اولین بار

مراحل ثبت نام رو تو موسسه ایرسافام انجام دادم.از نظر من واسه نمره دادن موسسه های مختلف فرقی ندارن اما اون چیزی که مهمه اونم تو شرایط تب و تاب امتحان نحوه اطلاع رسانی و برخورد پرسنل هر موسسه هست.

همه چیز خوب بود نمیگم عالی بود اما مشکل خاصی هم نداشت که رو نمره تاثیر منفی بزاره. محل امتحان هتل پارسیان استقلال بود که جای خوش مسیری بود. یه تالار خیلی بزرگ که شاید بشه گفت 1000 نفر ظرفیت داشت. نور سالن و سیستم سرمایشش مناسب بود. قبل شروع تک تک میزا رو چک میکردن که لقی نداشته باشه (کاملا فیکس باشه بدون هیچ حرکتی)

البته همه هدفون ها هم همون ابتدا چک میشه که سالم باشن.بهتون پیشنهاد میکنم موقع چک کردن صدا حتما هدفون تو گوشتون باشه حتی اگه چندین مرتبه صدا رو چک کردن و شما از درست بودن هدفونتون مطمین شدید بزارین هدفون بمونه تو گوشتون این باعث میشه گوشتون به صداش عادت کنه و اداپت بشه باهاش.

بخش لیسنینگ یا شنیداری

ازمون با لیسیننیگ شروع شد. دقیقا مثل تست هایی که تو خونه [از کتاب های کمبریج آیلتس] میزدم و هیچ فرقی نداشت. پارت اولش یکی در مورد یه اگهی کار تو روزنامه پرسید.ادرس و مبلغ حقوق و شرایط اضافه کاری تو روزای خاصی میشد جواب این قسمت. پارت دومش یه دانشجو در مورد یه بورس و دوره ای که برگزار شده بود از همکلاسیش میپرسد که بصورت match کردنی بود. در قسمت سوم استادشون ایرادای ریپورتشون رو میگفت که چهار گزینه ای بود.

باید بگم متاسفانه این تیپ سوالای چهار گزینه ای جدیدا خیلی رایج شده و بدیش هم اینه که هر چهار گزینه رو تو متن میگه اما فقط یکی دقیقا جوابه. قسمت اخر یا همون سکشن 4 هم در مورد یه کنفرانسی بود راجع به تغذیه و سلامتی اکثر سوالا خوشبختانه جای خالی بود که راحت تر از 2 سکشن قبل بود و در انتهای ازمون هم 10 دقیقه واسه انتقال جوابا به پاسخ نامه وقت هست.

بخش ریدینگ یا خواندن

بعدش سریع برگه های سوال لیسیننیگ رو جمع کردن و سوالات ریدینگ رو پخش کردن البته پاسخ نامه مشترک هستش و پشت پاسخ نامه لیسسینیگ میشه پاسخ نامه ریدینگ. طبق روال همیشگی سکشن اولش یه آگهی روزنامه بود واسه رستوران های مختلف و سوالات مربوط به اون میشد.

قسمت دوم یه متنی راجع به سیستم اموزشی بود و اکثر سوالاش جای خالی بود در ادامه دو تا متن دیگه که یکی راجع به قوانین مربوط به ازمایشگاه شیمی بود که من خوشبختانه چون رشتم شیمی بود راحت و سریع جوابا رو پیدا کردم و قسمت اخر هم در مورد چگونگی رشد و اسیب های احتمالی و زیستگاه گونه خاصی از قورباغه بود.

بخش رایتینگ یا نوشتاری

و نهایتا بعد از جمع کردن برگه ها برگه های رایتینگ توزیع شد جالب یود که تسک 1 برگه نوشتن رایتینگش زرد بود و برگه تسک 2 سفید بایستی هواست باشه اشتباه ننویسی وگرنه 0 میگیری.

در تمام مراحل ازمون هم کرونومتر رو یه صفحه نمایش بزرگ نشون داده میشه و میتونی زمانتو چک کنی. البته وقتی به شمارش معکوس میرسه معمولا هر چند وقت اعلام میکنن مثلا 5 دقیقه زمان دارید.

واسه اسپیکینگ بهترین مزیت این مرکز این بود که تایمتو خودت تعیین میکنی.بهتون پیشنهاد میکنم این تایمو با توجه به مدلتون انتخاب کنین نه ترافیک یا ساعت کاری این خیلی موثره شاید به نظر اهمیتی نداشته باشه اما تاثیر زیادی رو عملکرد شما داره

مثلا اگه شما ادمی هستید که سر صبح خیلی سر حال و پر انرزی نیستند امتحانتون رو به هیچ عنوان صبح نزارین

سوال های روز مصاحبه اسپیکینگ

سوال اسپیکنگ واسه من قسمت اولش موزه و محل زندگی و سفر بود.تو پارت اول خیلی سوال پرسید تا جاییکه فکر کردم احتمالا سیستم عوض شده دیگه کیو کارت نمیده بعدش در کنال ناباوری کیوکارت بهم داد راجع به یه شخصیت معروف اینکه کی هست؟کجاست و واسه چی معروف شده و از کی میشناسیش و چرا واسط جالب بوده؟

در قسمت سوم هم سوالایی در مورد مشهور بودن ازم پرسید.

اگه بچه ها معروف باشن خوبه یا نه؟ تو شهرتون ادم معروف دارین؟افراد معروف اگه روزی فراموش بشن چه اتفاقی واسشون میفته؟

واسه اسپیکینگ فقط باید ارامش داشته باشین و اعتماد بنفس.داشتن این دو فاکتور خودش 1 تا 1.5 نمره شما رو شیفت میده

بیشتر بخوانید:

کدام مراکز برگزار کننده آیلتس برای امتحان از همه بهتر است؟

تجربه برگزاری امتحان آیلتس “حسام خرمی سرشت” در مرکز آیلتس تهران بهار ۹۴

تجربه برگزاری آزمون آیلتس “پروانه صادقی” ایرسافام – ۹ خرداد ۱۳۹۴

تجربه برگزاری آزمون آیلتس دانشگاه آزاد “محمد شال فروش” – ۲۳ خرداد ۱۳۹۴

تکراری بودن سوالات آیلتس و دسترسی به بانک سوالات آیلتس!

سخت تر شدن سوال های آیلتس در چند سال اخیر و نیاز بیشتر به شرکت در برخی کلاس ها

مراکز مجاز برگزاری آزمون آیلتس در ایران کدامند؟

کلاهبرداری با تبلیغ “آیلتس بدون آزمون” و “استاد ممتحن آیلتس”

تاریخچه آیلتس از سال ۱۹۸۰

آیا داشتن پاسپورت برای ثبت نام امتحان آیلتس الزامی است؟

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

لطفا وارد شدن تا بتوانید دیدگاه بگذارید
 
smilegrinwinkmrgreenneutralshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  اشتراک در  
اطلاع از