مهارت های اصلی گوناگونی برای رسیدن به نمره های بالا در آیلتس و تافل مورد نیاز است. بسیاری از این مهارت ها بصورت آگاهانه یا ناخودآگاه از سوی انگلیسی زبان ها به کار میروند ولی به کار گیری موثر و کارآمد آن ها از سوی زبان آموزان نیازمند (1) آشنایی و درک درست آن ها و (2) تمرین و کسب مهارت و به کار گیری آن ها میباشد. در زیر به مهارت جمله سازی یا ترکیب کردن(Synthesizing) میپردازیم.
مهارت هاي تافل iBT– ترکیب کردن
در تافل نه تنها سوالات مربوط به مهارت هاي مستقل، بلکه سوالات مربوط به مهارت هاي ترکيبي مطرح مي شود. این سوالات نيز به مهارت ترکيب کردن نیاز دارند که شامل ایجاد چیزی جدید با ترکیب دو یا چند منبع است. نتيجهي مهارت ترکيب، ارائه يک دیدگاه، معنا، و یا ایده جديد است.
از اين مهارت باید در بخش هاي رايتينگ و اسپيکينگ تافل استفاده کنيد.به عنوان مثال، در بخش رايتينگ، ممکن است از شما خواسته شود يک متن کوتاه را بخوانيد، به يک سخنرانی کوتاه گوش دهيد و سپس پاسخ خود را يادداشت کنيد. این کار ممکن است نياز به مقایسه، تقابل، و در نهايت ارائه ديدگاه شما داشته باشد.
بنابراین دستورالعمل ها را در هر بخش به دقت مطالعه کنید تا مطمئن شوید چه زماني از شما خواسته شده نظر شخصي خود را بيان نکنيد. به طور مشابه، در بخش اسپيکينگ هم ممکن است از شما خواسته شود ابتدا به بحث دو طرف گوش کنيد و سپس با استفاده از مهارت ترکيب، ديدگاه خود را هم وارد کنيد. باز هم تاکيد مي کنيم پيش از پاسخ گويي، به دستورالعمل های هر سوال دقت کنيد و ببينيد دقيقا از شما چه خواسته شده است.
بخش رايتينگ تافل- منابع تقویت مهارت ترکيب
“تافلiBTبارون” 17 صفحه را به تنهایی به موضوع مهارت ترکیب اختصاص داده است. در این صفحات، استراتژی هایی ارائه شده که به شما کمک کند تا موضوعات و ارتباطات را شناسایی کرده و تصمیم بگیرید که چه اطلاعاتی را از دو منبع انتخاب کنید و همچنین به شما طرحی را ارائه می کند تا با کمک آن، در محدوده زمانی مورد نظر این وظیفه را انجام دهید.
شما می توانید با مراجعه به کتاب های رایتینگ تافل و کتاب های درسی و کتاب های تمرین رایتینگ انگلیسی اطلاعات بیشتری را در مورد مهارت ترکیب یاد بگیرید.
بیشتر بخوانید:
اسکیم(skim) کردن – مهارت های اصلی آیلتس و تافل
اسکن(Scan) کردن – مهارت های کلیدی آیلتس و تافل
خلاصه نویسی Summarizing – مهارت های آیلتس و تافل
یادداشت برداری(Note taking) – مهارت های کاربردی آیلتس و تافل