نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph

نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph

نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph

نمودار خطی رایتینگ آیلتس – Line Graph

رویهمرفته 7 نوع سوال در تسک اول رایتینگ آیلتس آکادمیک وجود دارد. آموزش کامل تک تک این سوالات در www.ielts2.com در دسترس شما عزیزان می باشد. در این صفحه درباره نحوه تحلیل و نوشتن گام به گام نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph صحبت خواهیم کرد. همچنین در پایان لینک بهترین منابع آموزش رایتینگ آیلتس و صدها نمونه رایتینگ های تسک 1 نمره 9 برای دانلود رایگان در دسترس شما عزیزان خواهد بود.

.

نوشتن گام به گام نمودار خطی رایتینگ آیلتس

در ادامه به صورت گام به گام به طرح ریزی و نوشتن نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph خواهیم پرداخت.

  • مرحله اول – تحلیل سوال
  • مرحله دوم – مشخص کردن اطلاعات اصلی(Main Features)
  • مرحله سوم – نوشتن پاراگراف مقدمه
  • مرحله چهارم – نوشتن پاراگراف جمع بندی یا Overview
  • مرحله پنجم – نوشتن پاراگراف های اصلی
دقت بفرمایید هر مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است. شاید برخی داوطلبین علاقه زیادی به زمان گذاشتن بر روی مرحله اول و دوم نداشته باشند. ایشان اصرار دارند هرچه سریعتر تمامی 20 دقیقه تسک اول را به نوشتن اختصاص دهند. اما برای رسیدن به نمره بالا در رایتینگ تسک 1 آیلتس آکادمیک نیاز هست حتما یک براورد دقیق از سوال انجام شود و اطلاعات اصلی را شناسایی کنیم.

در اینجا به ساختار 4 پاراگرافی که رایج ترین و موثر ترین ساختار در تسک 1 محسوب میشود نگاهی داریم:

  1. پاراگراف اول – مقدمه
  2. پاراگراف دوم – Overview
  3. پاراگراف سوم – توضیح اطلاعات اصلی اول
  4. پاراگراف چهارم – توضیح اطلاعات اصلی دوم

در اینجا با نگاهی به یک سوال استاندارد از نمودارهای خطی رایتینگ آیلتس کار را آغاز میکنیم.

 

.

مرحله اول – تحلیل سوال

خوشبختانه فرمت تمامی 7 نوع سوال در تسک اول رایتینگ آیلتس آکادمیک کاملا یکسان است. لغاتی که در تمامی سوالات عینا تکرار میشود با رنگ متفاوت علامت گذاری شده است.

The graph below shows the quantities of goods transported in the UK between 1974 and 2002 by four different modes of transport.

Summarize the information by selecting and reporting the main features, and make comparisons where relevant.

با بررسی و تحلیل سوال بالا مشخص میشود هر سوال از بخش های زیر تشکیل شده است:

  • جمله اول – توصیف کوتاهی از بخش گرافیک یا ویژوال
  • جمله دوم – دستورالمعل سوال
  • بخش گرافیک یا ویژوال – شامل چارت، گراف، جدول و غیره

همانطور که مشخص هست جمله دوم به ما میگوید چه کاری باید انجام شود. در واقع در اینجا باید 3 کار مهم انجام دهیم:

  1. انتخاب اطلاعات اصلی از نمودار خطی
  2. نوشتن درباره اطلاعات اصلی
  3. مقایسه این اطلاعات با هم
دقت داشته باشیم سوال درباره “اطلاعات اصلی” یا Main Features صحبت میکند بنابراین اصلا نیازی نیست درباره همه اطلاعات بنویسیم.  حتی این کار نمره ما را کاهش خواهد داد. به نمودار نگاه میکنیم و 2 یا 3 مورد از مهم ترین اطلاعات را انتخاب کرده و به طور کامل توضیح میدهیم.
.

مرحله دوم – شناسایی اطلاعات اصلی

تفسیر نمودار خطی رایتینگ آیلتس یا Line Graph ها برخلاف چیزی که ممکن است به نظر برسند آنچنان دشوار نیست. به یاد داشته باشیم این سوال ها برای سنجش مهارت های زبانی طراحی شده نه توانایی تفسیر داده ها یا ریاضیات. بنابراین با کمی تمرین میتوانیم به خوبی با آن ها کار کنیم.

همانطور که گفتیم در این نمودارها بدنبال اطلاعات اصلی یا Main Features هستیم. معمولا این اطلاعات را به سادگی میتوان پیدا کرد و اطلاعات زیادی هم وجود دارد که راهنمای ما خواهند بود. در این مسیر میتوانیم این سوال ها را از خودمان بپرسیم:

محورهای عمومی و افقی چه اطلاعاتی ارایه میکنند؟

واحد اندازه گیری و گزارش اطلاعات چیست؟

بازه های زمانی از چه سالی تا چه سالی هستند؟

از عنوان نمودار و دیگر کلمات چه چیزی میتوان فهمید؟

روند های آشکارتر در نمودار کدامند؟

آیا شباهت های مشخص تری در نمودار وجود دارد؟

.

با نگاه دوباره به نمودار اطلاعات اصلی آن را مشخص میکنیم:

محور زمانی بهترین سرنخ ها را در خصوص روند های اصلی به ما میدهد. به نمودار نگاه میکنیم و کوشش میکنیم مهم ترین روند ها را شناسایی کنیم.

  • اطلاعات اصلی اول: گروه Road، Water و Pipeline در طول دوره افزایشی هستند.
  • اطلاعات اصلی دوم: گروه Rail در طول دوره نوسان دارند و در نهایت بدون تغییر باقی مانده است.

این روند های کلی نقطه آغاز گزارش ما در نمودار خطی رایتینگ آیلتس هستند. در گام بعدی جزئیاتی به این موارد اضافه میکنیم. باید دقت داشته باشید با حداقل تعیین شده 150 کلمه برای گزارش نویسی و تنها 20 دقیقه زمان برای انجام کار، امکان نوشتن جزئیات زیادی وجود نخواهد داشت.

بار دیگر 4 بخش اصلی این رایتینگ نمودار خطی را یادآوری و نوشتن را آغاز میکنیم:

  1. پاراگراف 1 – مقدمه
  2. پاراگراف 2 – Overview
  3. پاراگراف 3 – توضیح اطلاعات اصلی اول
  4. پاراگراف 4 – توضیح اطلاعات اصلی دوم

.

مرحله سوم – نوشتن پاراگراف مقدمه

نوشتن مقدمه در نمودار خطی رایتینگ آیلتس بسیار ساده است. تنها باید خود سوال را با استفاده از هم معنی ها بازنویسی کنیم و در یک جمله بنویسیم. بنابراین داریم:

Question:

The graph below shows the quantities of goods transported in the UK between 1974 and 2002 by four different modes of transport.

.

Introduction

The line graph illustrates how much cargo has been moved by 4 types of transport in the UK over a period of 2 years from 1974 to 2002.

و هیچ کار دیگری برای مقدمه نیاز نیست و پیشنهاد میکنیم از نوشتن مقدمه های طولانی خودداری کنید چون نمره بیشتری برای ما منظور نخواهد شد.
.

مرحله چهارم – نوشتن پاراگراف Overview یا جمع بندی

در پاراگراف دوم باید به گزارش “اطلاعات اصلی” یا Main Feature هایی که در گراف دیده ایم بپردازیم. اما این گزارش باید خیلی کلی باشد و نباید به جزئیات اشاره کنیم. جزئیات را به طور کامل در پاراگراف های اصلی بعدی ارایه میکنیم. در این پاراگراف همچنین میتوانیم مقایسه های مشخصی که به چشم ما آمده است را ارایه کنیم. در این مرحله در خصوص روند های کلی که در بالا به آن ها اشاره کردیم خواهیم نوشت. این اطلاعات به این صورت بودند:

  • اطلاعات اصلی اول: گروه های Road، Water و Pipeline در طول دوره افزایشی هستند.
  • اطلاعات اصلی دوم: گروه Rail در طول دوره نوسان دارند و در نهایت بدون تغییر باقی مانده است.
در این پاراگراف باید این موارد را در 2 یا 3 جمله و در نهایت 40 کلمه بازگو کنیم. باید دقت داشته باشیم این اطلاعات باید به زبان ساده بازگو شود و در حد امکان از هم معنی ها استفاده کنیم. هیچ گرامر یا لغت سطح پیشرفته و دشواری در این مرحله نیاز نیست. فقط باید به به درست بودن زمان و لغات به کار رفته دقت کنیم. یک نمونه از این پاراگراف ها را در ادامه میبینیم:

Overview: Most categories although with different figures in their starting point showed rising pattern throughout the period and only in one case (rail) did the final figure remained unchanged.

.

مرحله پنجم – نوشتن پاراگراف سوم

پاراگراف های 3 و 4 نمودار خطی رایتینگ آیلتس ما باید اطلاعات دقیق تری از ویژوال یا گرافیک مورد نظر به ما ارایه کنند. در پاراگراف سوم باید درباره “اطلاعات اصلی” یا Main Features اولی که در پاراگراف overview درباره آن صحبت کردیم توضیح دهیم. همچنین باید در زمانی که امکانپذیر هست مقایسه انجام دهیم. بالاتر اشاره کردیم که اولین اطلاعات اصلی عبارت بود از “افزایشی بودن گروه های Road، Water و Pipeline در طول دوره”. در اینجا همین مورد را بسط میدهیم و با ارایه جرئیات بیشتر به پاراگراف اول تبدیل میکنیم.

Paragraph 3:

Road and water had the highest initial figures among all 4 categories. Showing some fluctuations over the years, they eventually rose to their peaks of just under 100 and above 60 Million tonnes (MT). Pipeline, on the other hand, had the lowest of all starting point at only 4 MT. This category was the only one with no drop or fluctuation and after experiencing some rises, it finally reached its highest point of 21 MT and remained at this level till the final year in 2002. (86 Words)

Paragraph 4:

Both rail and water transported the identical amount of 40 MT at the beginning of the period in 1974. While despite some fluctuations, water showed a rising pattern, rail started to fall on several occasions to a low of 24 MT in 1995 and only in the last 7 years rose back to initial number of 40 MT. (58 Words)

.

با پیوند دادن 4 پاراگراف کار ما به پایان میرسد و یک پاسخ کامل برای نمره بالای 7 را خواهیم داشت. این پاسخ 200 کلمه است. پیشنهاد ما این است که پاسخ سوالات رایتینگ تسک 1 آکادمیک ما همیشه کمتر از 200 کلمه باشند.

.

دانلود بهترین منابع رایتینگ آیلتس تسک 1

در این بخش معتبرترین منابع رایتینگ آیلتس را معرفی میکنیم. نمودار خطی رایتینگ آیلتس یکی از رایج ترین انواع هستند اما برای دریافت یک نتیجه خوب باید برای تمامی انواع رایتینگ های تسک اول آماده باشیم. در همین سایت مجموعه ای از بیش از 1000 نمونه سوال تسک اول آکادمیک را گردآوری کرده ایم. این سوالات به همراه پاسخ های استاندارد تنظیم شده توسط اگزمینر های سابق آیلتس هستند و تمامی ریزه کاری ها و نکته ها در آن ها رعایت شده است.

مجموعه کاملی از کتاب های سطح بندی شده رایتینگ آیلتس از مقدماتی تا پیشرفته در صفحه ای جداگانه همراه با لینک دانلود در دسترس هستند. این کتاب ها به ما کمک میکنند حتی از سطح های بسیار پایین کار جمله سازی و پاراگراف نویسی را آغاز کنیم. این آموزش ها تا مراحل پایانی نوشتن Essay و گزارش نمودارهای پیچیده آیلتس پیش میروند.

آخرین پیشنهاد ما آموزش های ویدیویی تسک اول رایتینگ آیلتس آکادمیک هست. این آموزش های ارزشمند بسیار دقیق و باز هم توسط اگزمینر های سابق آیلتس مثل سایمون تنظیم شده است. ویدیوهای دیگر مدرسان برجسته آیلتس که در سطح جهانی شناخته شده هستند هم در همین مجموعه در دسترس شما می باشند.

.

مطالعه بیشتر در سایت های مرجع آموزش آیلتس

نمودار خطی رایتینگ آیلتس در بسیاری از منابع آموزش داده شده و میتوانید در این سایت های مرجع آموزشی اطلاعات بیشتری به دست بیاورید. همچنین در نشانی دوم ده ها نمونه متنوع از Line Graph های آیلتس به همراه پاسخ های مناسب برای نمره بالای 7 در دسترس می باشد.

https://www.ieltsjacky.com/ielts-line-graph.html

https://howtodoielts.com/ielts-task-1-line-charts-graphs

https://ieltsliz.com/ielts-writing-task-1-line-graph-model-score-9

.

جمع بندی و سخن پایانی

در این صفحه به طور کامل در خصوص نمودار خطی رایتینگ آیلتس Line Graph صحبت کردیم. یک نمونه پاسخ نمره 7+ هم خدمت شما عزیزان ارایه شد. در پایان میتوانید برای دریافت جدیدترین کتاب ها و جزوه های آیلتس در کانال دانلودی منابع آیلتس (https://t.me/ielts2official) و همچنین برای انجام تمرین های روزانه در گروه تست زنی آیلتس (https://t.me/ielts2Group) ما همراه باشید.