جستجو

7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس

ویدیو پادکست آیلتس
7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس
7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس

7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس

نمره 7 رایتینگ آیلتس این روزها کمتر دیده میشود و کمتر کارنامه ای هست که حتی با وجود نمره های 8 و 8.5 در لیسنیگ و ریدینگ به نمره 7 رایتینگ دست یافته باشند. برای همین به نظر میرسد آموزش های زیادی برای درک بهتر از سنجه ها و معبارهای رسیدن به این نمره در مهارت رایتینگ می بایست ارایه شود. در این صفحه به اصول و ویژگی های اصلی رایتینگ های آیلتس و گرامر در سطح نمره 7 نگاهی خواهیم داشت. برای رسیدن به این سطح از رایتینگ خودآموزهای ویدئویی زیادی در دسترس هست که میتوانید در لینک مربوطه دنبال بفرمایید. 

تمامی منابع سایت به همراه هزاران کتاب دیگر در بزرگترین کانال های دانلود زبان انگلیسی و آیلتس در تلگرام با نشانی (https://t.me/ielts2official) و (https://t.me/ielts2download) در دسترس شما عزیزان می باشد. 

.

7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس – ویدئوی رسمی IDP

.

رایتینگ آیلتس در نمره 7 چه ویژگی هایی دارد؟

برای کسب نمره 7 در قسمت رایتینگ آیلتس، این 7 گام را دنبال کنید:

1. درک و تمرکز با هدف متوجه شدن کلیدواژه های سوال: در مرحله اول و آماده‌سازی، به خوبی سوال را مطالعه کنید و مفهوم آن را درک کنید. بررسی نکات کلیدی سؤال و تفهیم درست منظور آن بسیار مهم است.

2. برنامه‌ریزی برای نوشتن و تهیه یک طرح مشخص: قبل از شروع به نوشتن، یک برنامه‌ریزی کامل و طرح منطقی برای متن خود داشته باشید. این طرح باید شامل مقدمه، بدنه مقاله (تصدیق علت و معلول، قضاوت، مزایا و معایب و غیره) و پاراگراف نتیجه گیری شود.

3. رعایت فرمت رایتینگ آکادمیک: کوشش کنید از یک ساختار آکادمیک که شامل مقدمه، دو یا سه پاراگراف اصلی و یک نتیجه گیری هست استفاده کنید. استفاده از پاراگراف‌های مجزا با مفهوم مرتبط و استفاده از اصطلاحات و عبارات مناسب به کیفیت نوشتاری شما کمک خواهد کرد. (دیدن نمونه)

4. توسعه کافی ایده‌ و استدلال های مطرح شده: ایده‌ها و استدلال های خود را به‌طور کامل و مفصل توسعه دهید. در صورت امکان، از مثال‌های غیر شخصی اما مرتبط و تایید کننده گفته های خود استفاده کنید تا مستدلانه و قانع‌کننده تر به نظر برسند.

5. لحن و دایره لغات: رایتینگ شما باید یک مجموعه گسترده از واژگان و عبارات متنوع را نشان دهد. بنابراین، از واژگان متنوع جدید و عبارات هم معنی و کاملا مرتبط به موضوع تا حد امکان استفاده کنید و از تکرار واژگان، استفاده از لغات حفظ شده نمایشی و بی ربط به موضوع یا ساختارهای کلیشه ای در متن خودداری کنید.

6. ساختار جملات و مکانیک نگارش: جملات خود را به‌طور صحیح سازماندهی کنید و از تنوع ساختار های گرامری در جملات استفاده کنید تا به سطح مناسبی از پیچیدگی در گرامر برسید. به یاد داشته باشید گرامر 25% کل نمره رایتینگ شما را تشکیل میدهد. هرگونه ساختار غیر رسمی یا ساده این نمره را تحت تاثیر قرار خواهد داد. 

7. زمان بندی و تمرین تند نویسی: زمان در رایتینگ نویسی رمز موفقیت است و شما در رایتینگ آیلتس همیشه با زمان در جدال هستید. بنابراین، وقت کافی برای تمرین و تمرکز بر نوشتن در نظر بگیرید. با تمرین کافی و بدون استرس و عجله اجازه دهید تا مهارت های نوشتاری خود را شکوفا کنید و با تمرینات مکرر به تسلط بر شیوه نوشتن برسید.

با رعایت این گام ها و تمرین منظم، می‌توانید نمره بالایی در رایتینگ آیلتس انتظار داشته باشید. 

.

گرامر رایتینگ آیلتس در نمره 7 شامل چه مواردی هست؟

در نمره 7 در بخش رایتینگ آیلتس، انتظار می رود داوطلبان توانایی استفاده صحیح از گرامر را به طور مشخص نشان دهند. این شامل استفاده صحیح از زمان ها، ساختارهای جملات، حروف ربط و عبارات پیچیده می شود. به طور کلی، برای به دست آوردن نمره 7 در بخش رایتینگ، داوطلبان باید به طور پیوسته در سراسر رایتینگ از گرامر صحیح و مناسب استفاده کنند و از خطاهای گرامری مهم دور باشند. 

برخی از موارد گرامری که در نمره 7 مورد توجه قرار می گیرند عبارتند از:

1. استفاده صحیح از زمان ها: داوطلبان باید توانایی استفاده صحیح از زمان های مختلف را نشان دهند. برای مثال، باید بتوانند بین زمان حال ساده، زمان گذشته ساده و زمان آینده ساده تفاوت قائل شوند و آنها را به درستی استفاده کنند.

مثال:
– I go to the gym every day. (زمان حال ساده)
– Yesterday, I went to the park. (زمان گذشته ساده)
– Tomorrow, I will meet my friend for lunch. (زمان آینده ساده)

2. ساختارهای پیچیده جملات: داوطلبان باید توانایی استفاده از ساختارهای جملات پیچیده را نشان دهند. باید بتوانند در جملات با استفاده از حروف اضافه، جمله واره های موصولی، حروف ربط و ساختارهای مجهول تنوع ایجاد کنید.

مثال:
– Despite being tired, I managed to finish my work. (استفاده از کلاز قیدی)
– The book, which was written by a famous author, is very popular. (استفاده از جمله واره های موصولی)
– The car was stolen last night. (ساختار مجهول)

3. جملات پیچیده: داوطلبان در این سطح باید توانایی ساخت جملات پیچیده داشته باشند و بتوانند از ساختارهای شرطی، جمله واره وابسته و ساختارهای مقایسه ای استفاده کنند.

مثال:
– If I had more time, I would travel around the world. (جمله شرطی)
– Although it was raining, we still went for a walk. (جمله واره وابسته یا subordinate clause)
– The more I study, the better my grades become. (جمله مقایسه ای)

رویهمرفته، استفاده صحیح و مناسب از گرامر در بخش رایتینگ آیلتس می تواند به بهبود نمره شما کمک کند. بنابراین، توصیه می شود که داوطلبان در طول آمادگی خود برای آزمون، بهبود گرامر خود را هم در نظر بگیرند.

.

7 گام تا نمره هفت رایتینگ آیلتس – مطالب پیشنهادی

دانلود سری کمبریج آیلتس جلد 1 تا 18

دانلود خودآموز ویدئویی رایگان 4 مهارت آیلتس

دانلود 1000 صفحه سوالات واقعی آیلتس از سراسر جهان

  

  

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب جدید

  

error: Content is protected !!

بهترین زمان برای یادگیری...

با 35% تخفیف موقت! فرصت را از دست ندهید و در کلاس‌های آنلاین آیلتس ثبت نام کنید. شروع کلاس‌ها از هفته اول بهمن ماه 1403

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن زیر تماس حاصل کنید و اخبار آیلتس 2 را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.