بهترین شیوه تقویت اسپیکینگ speaking آیلتس
تقویت اسپیکینگ و بالا بردن نمره این مهارت یکی از چالش های تمامی زبان آموزان متقاضی شرکت در آزمون آیلتس و تافل است. شوربختانه یک راه مشخص و از پیش تعیین شده که برای تمامی زبان آموزان 100% کارساز باشد وجود ندارد و راه های تقویت مهارت اسپیکینگ یا مکالمه از هر زبان آموز به زبان آموز دیگر متفاوت است. در اینجا یکی از این راهکار ها را بررسی میکنیم.
برای شنیدن توضیحات مهندس ابوالقاسمی با نمره 8.5 اسپیکینگ ایلتس روی Player پایین نوشته کلیک فرمایید
خواندن متن های نوشتاری، خلاصه نویسی و کنفرانس
یکی از راهکار های مناسب و کارآمد برای تقویت اسپیکینگ که شاید کمتر آموزشگاه یا استاد آیلتسی از آن بهره میبرد روش کنفرانس دادن است. دلیل مورد استفاده قرار نگرفتن این روش بسیار موثر و سودمند زمان گیر بودن آن برای کلاس های گروهی و نیمه خصوصی است. شاید اگر بیش از یک زبان آموز در کلاس حاضر باشد این روش بسیار سودمند کارایی چندانی نخواهد داشت چرا که استاد مربوطه زمانی برای تمامی زبان آموزان در دست ندارد و باید زودتر کار خود را با چند نمونه به پایان برساند.
اما روش کار به این صورت است که با توجه به سطح زبان آموز متن هایی با اندازه های 300 یا 600 واژه ای گزینش میشوند. این متن ها را میتوانید از کتاب های ریدینگ که در کتابفروشی ها در دسترس است تهیه کنید و یا از وبسایت هایی که متن های آموزشی در دسترس میگذارند گزینش کنید. توجه داشته باشد متن باید به اندازه کافی برای زبان آموز ساده و جذاب باشد. گزینش متن ها به باور من به کارشناسی و چیره دستی استاد یا دست اندرکاران آموزشگاه باز میگردد و یک کتاب یا جزوه خود در این زمینه میتواند به سر شوق آوردن زبان آموز و یادگیری وی یا رها کردن دوره و شکست کامل ایشان بیانجامد.
در مرحله بعد از زبان آموز خواسته میشود متن را در یک بازه زمانی منطقی (دست کم 100 واژه در دقیقه) بخواند و چند کلمه درباره آنچه خوانده یادداشت برداری کند. توجه کنید یادداشت برداری نباید بصورت جمله نویسی باشد و تنها باید کلید واژه ها، نام کشورها و کسانی که از آن ها صحبت شده و یا اعداد را دربرگیرد. زبان آموز باید کوشش کند تا جایی که میتواند متن را فهمیده و از واژگان و عبارت های درون آن برای کنفرانس دادن بهره بگیرد.
در مرحله پایانی از زبان آموز خواسته میشود در یک بازه زمانی 43 تا 6 دقیقه متن 300 واژه ای که خوانده و یادداشت برداری کرده را کنفرانس دهد. منظور از کنفرانس این است که زبان آموز باید درباره کلیات و برخی جزئیات سخن بگوید و تا جایی که میتواند از عبارت های کلیدی و ساختارهای ثابت درون متن در صحبت خود بهره بگیرد.
این روش به ویژه در چهارچوب تدریس خصوصی برای زبان آموزان آیلتس و تافل و همچنین زبان آموزانی که بدنبال دوره های تقویت مکالمه هستند میتواند از هر روش دیگری سودمند تر باشد. تلاش زبان آموز در به کار گیری این ساختار ها و واژه های تازه متن ایشان را در به کار بردن آن ها در چهارچوب های بعدی یاری خواهد کرد. به زبان دیگر زبان آموز خواهد توانست از بانک بزرگ تری از واژگان و ساختار ها در سخن گفتن خود بهره بگیرد که به معنای روان شدن در بخش شنیداری یا اسپیکینگ خواهد بود.
بازده این روش تا اندازه ای به گزینش متن و میزان کارآزموده بودن معلم مربوطه نیز بستگی دارد ولی حتی اگر بصورت خودخوان بدنبال تقویت مهارت اسپیکینگ آیلتس خود هستید در گام های نخست میتوانید بعنوان یکی از روش های پیشرفت سریع در اسپیکینگ یا مکالمه برای آیلتس یا تافل روی این روش حساب کنید.
بیشتر بخوانید:
دانلود 90 نمونه آخرین سوالات اسپیکینگ آیلتس با جواب (Band +8) تابستان 1395
دانلود مجموعه ۴۰ نمونه آخرین سوال های اسپیکینگ آیلتس بهمراه پاسخ در سطح نمره ۸
تعیین نمره اسپیکینگ شما توسط استاد با نمره ۸٫۵ در کانال تلگرام @ielts2com
دانلود ۳۳ دوره آخرین(بهار ۱۳۹۵/۲۰۱۶) سوالات آیلتس از سراسر جهان
دانلود ۳۶ دوره آخرین سوالات آزمون آیلتس سراسر جهان(مارچ+اپریل ۲۰۱۶)
۱۰ راه تقویت مهارت Speaking آیلتس
دانلود ویدئوی مصاحبه اسپیکینگ آیلتس نمره ۸
دانلود ویدئوی مصاحبه آزمون آیلتس نمره ۶
دانلود ویدئوی مصاحبه آیلتس نمره ۷
دانلود جزوه اسپیکینگ آیلتس IELTS Speaking
دانلود نمونه سوال و جواب بخش ۳ اسپیکینگ آیلتس
راه تقویت Listening آیلتس و بالا بردن نمره این مهارت
معرفی مستند برای تقویت لیسنینگ و لغات آیلتس
دانلود ویدیوهای آموزشی مصاحبه آیلتس