نکته های ریدینگ Reading آیلتس

IELTS Reading Tips 

همه ما تا حدودی با دشواری های ریدینگ آیلتس آشنا هستیم. می دانیم که داوطلبین مدت زمان بسیار اندکی دارند تا به تعدادزیادی سوال با متن های پیچیده پاسخ دهند. بنابراین، برای اینکه داوطلبین آیلتس بتوانند نمره 6.5 و بالاتر را درریدینگ آیلتس دریافت کنند باید فنون این مهارت را خوب یاد گرفته باشند. لازم است که داوطلبین برای موفقیت در تست ریدینگ استراتژی های لازم را قبل از آزمون آماده کرده باشند. در ادامه نظر شما را به چند نکته جلب می نمائیم:

متون آکادمیک و دانشگاهی بخوانید

اوقات و فراغت خود را به خواندن متون آکادمیک انگلیسی اختصاص دهید. معمولا ریدینگ آیلتس از متون دانشگاهی عمومی مانند کتاب های درسی ، مجلات تخصصی و ژورنال ها انتخاب می شوند. اگر شما به خواندن این متون به زبان انگلیسی عادت ندارید می توانید از همین حالا شروع کنید و وقت آزاد خود را برای خواندن این متون اختصاص دهید. بعد از مدتی خواهید دید که با ساختار و زبان به کار رفته در اینگونه متن ها آشنایی کامل پیدا کردید و در صورت مواجه با چنین متونی در تست ریدینگ احساس غریبی نخواهید کرد. سه نمونه از منابع رایج برای ریدینگ آیلتس روزنامه های نشنال جئوگرافی، ساینتیست و اکونومیست می باشند که شما می توانید آنها را از روزنامه فروشی ها تهیه کنید یا به وبسایت های این نشریات در اینترنت سری زده و نوشته های ماه های قبل آن ها را که رایگان در دسترس هستند بازبینی کنید.

تمرکز روی متون بجای سوالات

اول روی متن تمرکز کنید سپس روی سوالات! به این شیوه که متن را با سرعت بالا(سرعت بهینه 300 واژه در دقیقه) بخوانید تا درک نسبی درباره آن پیدا کنید. درک درست متن به شما کمک می کند که سوالات را موثرتر جواب دهید. البته برای این کار باید سرعت خواندن بالایی داشته باشید که تنها با تمرین فراوان به آن دست خواهید یافت. در این باره در همین وبسایت توضیح گام به گام و دقیقی ارائه شده است.

طبقه بندی متون

طرحان آیلتس سوالات ریدینگ را ازطیف وسیعی از متون مختلف انتخاب می کنند. بنابراین، یادگیری تشخیص نوع تست می تواند به شما کمک کند تا ساختار آن را پیش بینی کرده و متن را سریع تر درک کنید. چهار نوع متن آیلتس وجود دارد.

a) متون تحلیلی: این گونه متون بیشتر به چرایی یک اتفاق یا توضیح یک مفهوم می پردازند

b) متون توصیفی:این متون معمولا به توصیف یک موقیعت، توضیح نحوه انجام یک کار یا طبقه بندی چیزی می پردازند.

c) متون استدلالی: متن ها ی استدلالی معمولا نظرات مختلف در مورد یک موضوع را مطرح می کنند.

d) متون روایی:مراحل و ترتیب زمانی یک حادثه را توضیح می دهد.

پیشنهاد میکنیم در زمینه نکته ها و شگردهای پاسخدهی به بخش ریدینگ آیلتس پیوند زیر را نیز بازبینی بفرمایید:

آموزش نکته های مهارت ریدینگ آیلتس

بهترین کتاب برای ریدینگ آیلتس جنرال و آکادمیک

آموزش Scanning و Skimming ریدینگ آیلتس

تکنیک های True, False, Not Given ریدینگ آیلتس

مدیریت زمان در ریدینگ آیلتس

مهارت اسکن و اسکیم کردن ریدینگ آیلتس

دانلود ویدئوی آموزشی ریدینگ آیلتس (True, False, Not Given)

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

لطفا وارد شدن تا بتوانید دیدگاه بگذارید
 
smilegrinwinkmrgreenneutralshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  اشتراک در  
اطلاع از