نکته های رایتینگ بخش 1 آیلتس آکادمیک

Academic IELTS Writing Task 1 Tips

 بخش نوشتاری یا رایتینگ آیلتس آکادمیک به ویژه بخش نخست یا Task 1 یکی از مشکلات زبان آموزان به شمار میرود چرا که به باور ما کتاب مناسبی که نحوه نوشتن پاسخ این بخش را بصورت مرحله به مرحله و در سطح زبان آموزان غیر حرفه ای توضیح داده باشد در دسترس نیست. همچنین انواع سوالات این بخش بسیار گسترده هستند و چیره شدن بر انواع این رایتینگ ها کار ساده ای نیست. در زیر مجموعه ای از نکات مربوط به این بخش نوشتاری آیلتس را دسته بندی کرده و برای اطلاع زبان آموزان می آوریم. همچنین پیشنهاد میکنیم به لینک هایی که در آخر این نوشته آمده مراجعه کرده و نوشته های آموزشی دیگر مربوط به رایتینگ آیلتس را بازبینی فرمایید.

نکاتی در مورد رایتینگ شماره 1 آیلتس آکادمیک

در رایتینگ شماره 1 آیلتس آکادمیک، گزارشی در مورد اطلاعات موجود در یک گراف نوشته می شود. مخاطب این گزارش یک فرد دانشگاهی مانند استاد دانشگاه می باشد پس ادبیات و زبان به کار رفته باید مناسب باشد.

انواع گراف های به کار رفته در رایتینگ شماره 1 به صورت زیر می باشد:

  • گراف (نمودار) تک خطی
  • گراف (نمودار) دو خطی
  • گراف (نمودار) میله ای
  • نمودار کلوچه ای
  • جدول
  • فرآیند

مهم نیست که شما با چه نوع گراف، نمودار یا جدولی روبرو هستید، به طور کلی شما نباید قوانین زیر را نادیده بگیرید.

  • گزارش ( رایتینگ) شما نباید کمتر از 150 واژه باشد و بایستی در 20 دقیقه تمام کنید.
  • شما نباید عین جملات به کار رفته در سوال را کپی کنید بلکه در صورت به کار بردن این جملات با استفاده از کلمات هم معنی آنها را دوباره گویی (Rephrase) کنید.
  • ازبه کاربردن علامت های (·)Bullet points خودداری کنید.

وقتی که آزمون گیرنده ها، راتینیگِ شماره 1 آیلتس را نمره می دهند به دنبال ساختار زیر هستند:

مقدمه

بدنه (پاراگراف های اصلی)

نتیجه گیری

مقدمه رایتینگ شما بایستی هدف گزارش شما را توضیح دهد و رویکرد کلی را بگوید.

برای مثال، اگر گراف شما روند صعودی یا نزولی دارد. باید به آن اشاره کنید. به خاطر داشته باشید که شما گرافی را برای کسی که آن را نمی بیند توضیح می دهید بنابراین دقیقا بنویسید که گراف در مورد چه موضوعی و تاریخ و مکان آن را بنویسید.

بدنه یا پاراگراف های اصلی بایستی مهمترین رویکرد های گراف را تشریح کنند. اگر چه تمامی اطلاعات بایستی به صورت خلاصه مطرح شود ولی تا حد امکان از جزئیات غیرضروری خودداری شود. برای مثال، اگر گرافی وجود دارد که دارای دو نقطه ی اوج می باشد، شما باید به آنها اشاره کنید، حتما به زمان و ارزش نقاط اوج اشاره کنید. به ویژگی های تمایزی نمودار توجه کنید. سعی کنید اطلاعات را در پاراگراف ها تقسیم کنید یعنی هر ویژگی در یک پاراگراف. شما بایستی پاراگراف ها را توسط جمله های منطقی به هم متصل کنید.

نکته مهم: شما بایستی راجع به تمام دوره های زمانی وهمه ی موضوعات گراف بنویسید. اگرچندین سال را نشان می دهد (1992،1993،1994 ) راجع به همه ی آنها بنویسید. اگر در مورد زنان و مردان هستند راجع به هر دو بنویسید. به یاد داشته باشید،خلاصه کردن به معنی کنار گذاشتن اطلاعات نیست. راز نوشتن اینگونه رایتینگ انتخاب نکات مهم، سازماندهی و مقایسه می باشد.

نتیجه گیری باید روند کلی و جهانی گراف را به طور خلاصه بیان کند و آنها را مقایسه کند.

برای آشنایی با نمونه ی بیشتر می توانید بر روی here they are کلیک کنید.

بیشتر بخوانید

آموزش گام به گام نوشتن رایتینگ آیلتس Task 2

برنامه ریزی روزانه نوشتن رایتینگ IELTS TOEFL Writing

توصیه ها و نکته های مهم رایتینگ آیلتس Task 2

دانلود ۱۰۰ نمونه رایتینگ آیلتس essay بهمراه جواب

دانلود جزوه رایتینگ آیلتس Task 1 Task 2

دانلود جزوه سوال و جواب رایتینگ آیلتس جنرال (نامه نگاری)

دیدگاه ها

Comments are closed.