توصیه های تقویت ریدینگ تافل (سطح پیشرفته نمره 22 تا 30)

TOEFL Advanced Reading Tipsراههای گوناگونی برای بالا بردن سطح ریدینگ یا مهارت خواندن در آزمون تافل وجود دارد که بخشی از آن ها مربوط به مهارت تند خواندن و درک مطلب و برخی دیگر مربوط به مهارت های تست زنی و برخورد هوشمندانه با پرسشهای آزمون است. در زیر به 8 توصیه از وبسایت مرجع ETS.org، طراح سوال ها و برگزار کننده آزمون های تافل در جهان، در زمینه تقویت مهارت خواندن تافل و بهبود نمره این بخش نگاهی داریم.

توصیه هایی برای تقویت مهارت ریدینگ reading skill در آزمون تافل

الف: سطح عالی(نمره 22 تا 30)

برای تقویت مهارت خواندن برای تافل در سطوح عالی راهکارهای زیر را مورد توجه قرار دهید:

1. تا جایی که می توانید متن بخوانید و متون دانشگاهی با موضوعات مختلف را هیچگاه از یاد نبرید. روزنامه های اصلی خارجی نظیر “نیویورک تایمز” را حتما مطالعه کنید. برای مشاهده برنامه ها و بررسی محتویات و لغات جدید حتما به سایت “رادیو ملی آمریکا” و “بی بی سی” مراجعه کنید.

2. همچنان به دامنه لغات خود بیافزایید و سامانه ای را برای ثبت لغات سخت ایجاد کنید. از همان شیوه نوشتن لغات بر روی فلش کارت ها که در قسمت بالا گفته شد، استفاده کنید و لغات هم معنی را دسته بندی کرده و برای به خاطر آوردن لغات جدید، آنها را مرور کنید.

3. برای گسترش دامنه لغات خود ریشه کلمات، پسوند و پیشوندها و همچنین کلمات هم خانواده را بررسی کنید.

4. از منابعی نظیر فرهنگ های جامع برای درک معانی مختلف کلمات استفاده کنید. فرهنگ لغات “Long man” یکی از این منابع پیشنهادی ماست. منابع آنلاینی هم در اینترنت برای درک بهتر معانی لغات وجود دارند.

5. از عبارات برای درک معانی لغات سخت استفاده کنید. لغات جدید را یافته و با آنها جمله بسازید. این کار به شما کمک می کند تا هم معنی درست کلمه را به خاطر داشته باشید و هم آنرا بدرستی در جملات به کار ببرید.

6. دقت کنید که چگونه پیام های متن با یکدیگر در ارتباطند. برای درک بهتر متن لازم است جملات و پاراگراف ها با یکدیگر در ارتباط باشند. برای فهم ساختار متن مورد مطالعه، باید رئوس کلی متن را تعیین کنید. برای این کار لازم است ابتدا پیام اصلی متن و یا پیام های مجزای هر پاراگراف تعیین شود. به یاد داشته باشید که باید میان نکات اصلی و جزئیات متن تفاوت قائل شوید. پاراگرافهایی را که مفهوم یکسانی دارند، دسته بندی کنید. دقت کنید که چگونه پیام اصلی هر پاراگراف به پیام پاراگراف بعدی گره می خورد. همچنین، در یک جمله یا یک عبارت، پاراگراف های دارای یک پیام مشترک را خلاصه کنید سپس جزئیات مهم متن را بدان اضافه کنید.

7. گونه های ساختاری مختلف مقالات را تشخیص دهید. بدنبال ساختار مشترک در متون باشید. بدین منظور به کلمات ربط دقت کنید.

8. خلاصه متنی را بنویسید و اطمینان یابید که خلاصه نویسی شما با الگوی ساختاری متن اصلی هماهنگی دارد. اگر متن شما مقایسه ای است، در خلاصه نویسی شما باید از لغات و عبارات ربطی برای مقایسه استفاده کنید و اگر می خواهید دو نقطه نظر متفاوت را بیان کنید، در خلاصه نویسی تان با استفاده از حروف ربط متناسب، هر دو دیدگاه را بیان کنید.

منبع: https://www.ets.org/toefl/ibt/scores/improve/advice_reading_high

بیشتر بخوانید:

بهترین منابع تافل iBT

معرفی منابع آموزشی مقدماتی یا پیش تافل Pre-TOEFL ibt

فهرست بهترین منابع برای تافل iBT بالای ۱۰۰

آموزش گام به گام نوشتن رایتینگ تافل آیلتس Task 2

توصیه هایی برای یادداشت برداری مکالمه های آزمون تافل iBT

توصیه هایی برای تقویت مهارت ریدینگ تافل ibt سطح متوسط

شیوه های تقویت مهارت لیسنینگ Listening تافل بالای ۱۰۰

استراتژیهای تقویت شنیداری(لیسنینگ) آزمون تافل iBT

دانلود ویدیوی سخنرانی های TED برای تقویت لیسنینگ آیلتس و تافل

آموزش گرامر آیلتس – آشنایی با Clause و Phrase

دانلود کتاب رایتینگ آیلتس تافل با ۱۸۵ نمونه Essay

دانلود ویرایش چهارم کتاب ETS TOEFL

دیدگاه ها

ارسال دیدگاه

لطفا وارد شدن تا بتوانید دیدگاه بگذارید
avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  اشتراک در  
اطلاع از