تقویت واقعی مهارت ریدینگ و واژگان برای آمادگی آزمون آیلتس و تافل و هدف گرفتن نمره 7 بالاتر در آیلتس و 100 و بالاتر در تافل بدون بهره گیری از منابع واقعی و غیر آموزشی این دو آزمون ممکن نخواهد بود. زبان آموزان در پایان دوره های آموزشی خود باید پای را فراتر از کتاب های ساده شده آموزشی گزارده و به سمت منابع واقعی زبان انگلیسی بروند. خوشبختانه بسیاری از منابع سودمند و آموزنده بصورت نشریات آنلاین در سراسر جهان در دسترس زبان آموزان است. در این نوشته کوشش میکنیم زبان آموزان و آموزگارهای علاقمند به تقویت لغات و ریدینگ آیلتس را با چنین منابعی آشنا کنیم.
برای این منظور در زیر یک پهرست بسیار سودمند گزارش میشود. مقاله های این منابع بنا به سلیقه و علاقه باید روزانه خواندن شود و لغت های جدید آن بیرون آورده شده و در دفترچه ای جداگانه یادداشت شود. همچنین باید بتوانید یک خلاصه چند کلمه ای درباره هر پاراگراف بنویسید یا درباره هر 300 کلمه آن 2 تا 3 دقیقه صحبت کنید. این کار به معنای درک کل مطلب است چون ممکن است برخی با وجود دانستن تک تک واژگان نتوانند کل متن را بفهمند!
پهرستی از قوی ترین منابع آیلتس برای رسیدن به بالاترین نمره در ریدینگ(بالای 7) را در زیر میبینید. تمامی این منابع آنلاین و دسترسی به مقاله های آن ها رایگان است.
اکونومسیت:هفته نامه ای که به حرهای سیاسی اقتصادی و دیدگاه های جهانی در این زمینه میپردازد
2. The Economist Technology quarterly
ماهنامه اکونومیست تکنالجی
نیوساینتیست: هفته نامه ای که به خبرهای علم و فناوری میپردازد و با گستره فعالیت پهناور یکی از بهترین های جهان به شمار میرود.
امریکن ساینتیست: یک مجله دوماهانه پیرامون علم و فناوری است
مجله نشنال جیاگرفی:منتشر کننده پژوهش ها و یافته های در زمینه جغرافیای انسانی و محیطی
6. Interscience
اینترسایتنس: نسخه های آنلاین ژورنال های علمی، فنی، پزشکی و حرفه ای
آسترلین جیاگرفی: منبعی سرگرم کننده و پر از واقعیات علمی برای تمامی کسانی که شیفته استرالیا و چیزهای مربوط به این قاره هستند.
بریتیش میوزیم:یک انتشارات آنلاین
ایلاستریتد لاندن نوز: اسناد و منابعی از بریتانیا و جهان تا به امروز از زبان تصاویر.
…
همچنین برای قوی کردن لغات آیلتس پیشنهاد میکنیم پیوند زیر درباره “بهره گیری از نرم افزار نارسیس ماکزیمم(Maximum) برای تقویت لغات آیلتس” را بخوانید