فرق های دو شکل آزمون آیلتس یعنی ماژول آکادمیک و جنرال برای بسیاری از زبان آموزان جای پرسش است و ایشان آشنایی کافی با این دو گونه متفاوت از آزمون آیلتس ندارند. همچنین گاهی تفاوت این دو آزمون از سوی برخی وکلا یا آموزشگاه ها بزرگتر از آنچه واقعا هست برای زبان آموزان تصویر میشود. پیش از هر چیز باید دانست این دو آزمون تنها در دو بخش رایتینگ و ریدینگ با یکدیگر متفاوت هستند و بخش های لیسنینگ و اسپیکینگ آن ها همسان است(تصویر را نگاه کنید). با اینهمه تفاون هایی میان محتوای آزمون، منابع آزمون های آکادمیک و جنرال و موسسات پذیرنده این دو آزمون وجود دارد که در اینجا بررسی خواهد شد.
تفاوت میان آزمون آیلتس جنرال با آکادمیک در چیست؟
آیلتس آکادمیک در خصوص آمادگی یک داوطلب برای تحصیل یا آموزش دادن در یک سطح کارشناسی یا کارشناسی ارشد، ارزیابی بعمل می آورد. پذیرش به دوره های آموزشی کارشناسی و کارشناسی ارشد بر مبنای نتایج این مقیاس های آموزشی می باشد.
آیلتس جنرال کارایی و مهارت زبان انگلیسی را در زمینه های عملی و کاربردی روزانه مورد سنجش قرار میدهد. تکالیف و متون این آزمون موقعیت های اجتماعی و کاری را نمایان می کنند. آیلتس جنرال برای داوطلبانی که قصد دارند دوره های آموزشی بالاتر از دبستان خود را در یک کشور انگلیسی زبان بگذرانند،یا تجربه کاری و آموزشی کسب نمایند؛ مناسب می باشد. این نسخه از آزمون همچنین بخشی از فرآیند مهاجرت برای داوطلبانی است که قصد دارند که به استرالیا، انگلستان، کانادا و نیوزلند مهاجرت نمایند.
.
آزمون آیلتس چگونه مدیریت می شود؟
آزمون ار هر لحاظ با بکارگیری بالاترین مراحل امنیتی، کنترل کیفیت و مدیریت در درست بودن آزمون، برگزار می گردد. همه مراکز آزمون از پروتکل های آیلتس و قواعد عملکردی یکسانی پیروی می نمایند.
لینک امنیت و درستی و کنترل کیفیت و تحقیق را ببینید.
سوالات متداول موسسات> توسعه آزمون
آیلتس- موسسات, توسعه آزمون
.
سوالات آزمون آیلتس را چه کسی طرح می کند؟
تیم های نویسندگان بین المللی با انجام تحقیقات مداوم، جهت اطمینان از بیطرفی و منصفانه بودن آیلتس، به تهیه مواد آزمون آیلتس می پردازند.
نویسندگان آزمون که اهل کشورهای مختلف انگلیسی زبان هستند، محتوای آیلتس را بگونه ای تهیه می نمایند که تداعی کننده موقعیت های زندگی حقیقی در کشورهای مختلف باشد.
.
قالب آزمون آیلتس چگونه است؟
آزمون چهار بخش دارد- لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ. برای دریافت نتیجه آزمون، داوطلبان می بایست در آزمون کل چهار بخش شرکت نمایند.
منبع: ielts.org
مترجم: جناب آقای مرتضی دلیر
ترجمه به سفارش ielts2.com