جزئیات مربوط به بخش نوشتاری یا رایتینگ آیلتس جنرال و آکادمیک از موضوعات مورد پرسش بسیاری از زبان آموزان است. ناآشنایی با این جزئیات و روند معمول آزمون آیلتس در این بخش میتواند به کاهش نمره زبان آموزان بیانجامد. در این جا کوشش کرده این با بهره گیری از مطالب یکی از وبسایت های مرجع، بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال را بصورت آشکار توصیف کنیم.
رایتینگ (Writing) یا نوشتاری آیلتس در 60 دقیقه زمان
نسخه ی آکادمیکِ رایتینگ
این نسخه از رایتینگِ آکادمیک از داوطلبین می خواهد که راجع به دوتا موضوع انشاء یا مقاله بنویسند. موضوعاتی که در این قسمت ارائه می شوند غالبا عمومی و مورد علاقه ی عامه ی داوطلبینِ ورود به دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد
موضوع اول: در این قسمت به داوطلبین یک سری جداول یا نمودار داده می شود که می بایست در مورد آنها توضیح دهند. احتمال دارد که از داوطلبین خواسته شود که چیزی را توصیف و یا اینکه مراحل یا فرآیند یک کاری یا رویدادی را توضیح دهند.
موضوع دوم: در این قسمت نیز از داوطلبین خواسته می شود که مقاله ای را بنویسند و دیدگاه خود را از منظر موافقت و مخالفت راجع به یک موضوع بیان کرده و بحث کنند. پاسخ داوطلب به هر دو قسمت بالا باید زبان رسمی و فرمال باشد.
نسخه ی جنرالِ رایتینگ
این نسخه ازرایتینگ نیزشامل دوتا موضوع عمومی و مورد علاقه ی داوطلبین است که باید راجع به آنها بنویسند.
موضوع اول: شما در شرایطی قرار می گیرید که باید نامه ای را برای درخواست اطلاعات یا توصیف آن شرایط بنویسید. این نامه می تواند شخصی ، نیمه رسمی یا رسمی باشد.
موضوع دوم:از شما خواسته می شود که انشایی را در پاسخ به یک بحث یا دیدگاه متفاوت بنویسید. این متن می تواند غیر رسمی و شخصی تر از متنی باشد که در رایتینگِ آکادمیک نوشته می شود.
برای مشاهده ی نمونه های رایتینگ می توانید به سایت Writing sample test questions مراجعه نمایید.
درباره رایتینگ آیلتس بیشتر بخوانید:
نحوه نوشتن رایتینگ Task 1 آیلتس آکادمیک
آموزش گام به گام نوشتن رایتینگ آیلتس Task 2
نکته های رایتینگ بخش ۱ آیلتس آکادمیک